lördag 14 juli 2007

Allmoge och japansk shit

Jao. Sådär, då hade man i alla fall börjat då. Och med min nya blogg ska jag omedelbart sätta igång och skära i de stora livsfrågorna och med Frasier Crane-intellekt kasta allt i min väg under den magiska luppen. Eller så kan man göra det lättsamt, vilket mer känns som min grej.

Hursom, idag blir det fylle. Vaknade imorse (kom ihåg att "imorse" är ett kraftigt relativt ord) av att min hemvändande Bulgarienresenär frågade om jag ville ha nåt från systemet. Surprise me! Hur många? Surprise me! Så, vad som dväljs nere i den där systemkassan ska onekligen bli spännande.

Det var ett tag sen nu. Var på min brors bröllop för sisådär två veckor sedan. Och fan, jag är verkligen torsk på den där svenska idyllgrejen alltså. Kan inte hjälpas, jag är verkligen tokkär i det här landet och tamejfan att jag står för det. Ge mig röda stugor, älgar och Zorntavlor i mängder! Hädanefter ska jag enbart iklä mig folkdräkt på krogen och svamla gammelsvenska..

Hursom, på bröllop är det trevligt och jag hade trevligt. 16 mil från Nässjös beiga silhuett, slentrian och tråkdom. Men nu ska man ge det en chans till, utelivet här i staden. Blir det som vanligt så trallar jag hem innan stängningsdags, mumlar något om stora konstnärer och brist på allmogeintresse hos DJ:n. Eller, så kan det bli för jäkla trevligt. Jag menar, det kommer ju bli i vänners sällskap och då ska man nog inte gnälla för jävla mycket.

Färdigställde även bakgrunden till mitt nästa stora japanska konstverk, "Karpens syster". Ja, den ska heta så. (Bilden föreställer karpen himself)
Det verkar lovande. Dock har min japanska hand fått lite väl mycket influenser från John Bauer verkar det som. Krumelullerna är mer svenska än japanska helt enkelt. Nästa vecka blir det att tokgadda, veckan efter det.. Jobba. Ska knega på lager 3-4 månader för att kunna inhandla min svindyra Nikon. Sen blir det konnnnst!